vineri

Vineri... si nu e 13 :D

Vineri... zi de mers la tara... odata cu weekendu' e de mers la relaxare (ca eu asta fac)... trebuie sa mai gustam si din viata asta de oameni simpli.Parca abia astept, nu am mai fost de mult... in locul de unde porneste totul, unde se intampla cele mai simple si mai elementare lucruri. E fain ca-i aer curat, liniste, nu te f..e nimeni la cap (exceptand oamenii care nu si-au lasat stressul in oras), poate mai prinzi si-un peste (poate pe mine ca-s mai vizibila, mai la indemana... ca si peste.... decat aia ce-s in lac, lac care de altfel e foarte mishto si care reuseste sa-ti dea o rabdare inimaginabila pentru a prinde un minuscul alunecos, pe care oricum il arunci inapoi ca nu ai ce face cu el)Si uite asa mi-am adus aminte si de un banc: Se intalnesc doi viermi. Unul:
- Ma unde e taica-tu?
- A plecat la pescuit. Si cum intotdeauna lucrurile se leaga unul de altul ca zalele unui lant:
2 viermi tata si fiu se plimbau prin ceva intunecos. La un moment dat au iesit afara.
- Tata, intreaba fiul vazand soarele,ce e obiectul acela sralucitor?
- Soarele fiule, ii raspunse tatal.
- Dar obiectul acela albastru pe care sta soarele ce e?
- Cerul fiule, ii raspunse tatal.
- Dar firele astea verzi care ne inconjoara?
- Iarba fiule, ii raspunse tatal.
- Vai tata, dar daca este asa frumos afara noi de ce stam in cacat?
Bancul asta are legatura si cu viata de roman :D... dar ne-am obisnuit asa, nu mai iesim afara.... ca doar mai e si vorba aia, pute pute da-i caldut (asta poate se potriveste mai bine in alt context, dar mie mi-a venit in minte acum, si cum imi place sa spun ce gandesc chiar daca nu are legatura cu nimic.... am trantit-o).
Ca dara de la atata pescuit, ar fi frumos sa va arat si lacul cu pricina, de langa casa mea la tara...Frumos.... linistitor.... si ma pot bucura in cateva ore.....
So... Brateni, here I come!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu