miercuri

Bancuri de miercuri

Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba:
-Ce-ati patit mai?
-wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine?
-Da
-N-ai curaj sa te sui pe ea!
Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit!
-wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap!
Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap.
-wahahahahaha....furnicile se terminau de ras
Elefantul:
-Ma acum ce mai este?
Furnicile:
-Mamaaaa cata sandvisul !!!
999 de furnici plecasera la vinatoare de elefanti in jungla si la un moment dat dau fata in fata cu unul. Capetenia da repede adunarea pe el si toate 999 de furnicile incep care de care sa-l piste de unde puteau! Elefantul iritat se scutura puternic si toate furnicile pica care incotro,numai una ramasese agatata de git. Capetenia si celelalte vazind asta striga in cor: - STRINGE-L DE GIT! STRINGE-L DE GIT!!!
O furnică vede la ştiri un accident între un elefant şi un hipopotam. Imediat, dă telefon la Poliţie să afle locul accidentului.
- De ce vă interesează, întreabă operatoarea, vreuna dintre victime vă este rudă?
- Nu, vreau să mă duc să donez sânge!
O furnica se plimba prin savana. Deodata o balega de elefant cade peste ea. Dupa doua ore reuseste furnica sa iasa:
-Sa fiu a dracului, drept in ochi m-a lovit!
Un elefant si o furnica petrec o noapte impreuna. A doua zi cand se trezeste furnica gaseste elefantul mort. Plina de necaz spune: -Fir-ar sa fie de treaba, pentru o singura noapte de placere trebuie sa platesc o viata intreaga sapandu-i groapa!
I:De ce au elefantii degetele de la picioare crapate?
R:Ca sa le dea si furnicilor o sansa...
O furnica si un elefant la mare. Elelantul facea baie in mare si de-o data furnica striga: − Elefantule, poti iesi putin? − De ce? − Vreau sa vad ceva. − Ce? − Ai sa vezi tu... − Ce ma? Dupa ceva timp de discutii iese elefantul. Furnica spune: − Aaaaa... scuze, am crezut ca mi-ai luat costumul de baie.

Bune de vazut! 2

Si animalele au Halloween-ul lor.
Gasiti multe lucruri aici si foarte interesante.... asta daca stiti engleza.
Superbe pozele.
Stiti unde e mouse-ul?
Macar un zambet sa scot de la voi :D asta daca nu va bufneste rasul... furnici.
Totul despre Jesse.
Iluzie optica... inocenta.
50 de oameni... o intrebare... enjoy!

Toti o apa si un pamant

Vorba lui Oprescu..... ei, daca stati un pic si analizati, nu toti, nu chiar toti sunt o apa si un pamant.... dar in mare parte asa este....
Pentru curiozitatea mea..... cu cine o sa votati?
Lasati un comentariu.... nu am pus intrebarea la sondaj pentru ca vreau mai detaliat, vreau sa spuneti de ce votati pe cutare si de ce nu votati pe altcineva..... Astept!
Si ca sa aveti de unde alege:
1. TRAIAN BASESCU -- PD-L ( Partidul Democrat-Liberal )
2. MIRCEA GEOANA -- PSD ( Partidul Social Democrat )
3. CRIN ANTONESCU -- PNL ( Partidul National Liberal )
4. CORNELIU VADIM TUDOR -- PRM ( Partidul Romania Mare )
5. GEORGE BECALI -- PNG-CD ( Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat )
6. KELEMEN HUNOR -- UDMR ( Uniunea Democrată Maghiară din România )
7. NATI MEIR -- independent
8. SORIN MIRCEA OPRESCU -- independent
9. noname :D... mai sunt cativa de care nu a auzit nimeni asa ca nu are rost sa ii mai trec, dar astept cu placere parerile voastre si daca optati pentru altii decat cei de mai sus, puteti sa va spuneti alegerea.... e liber, nu se judeca nimic..... macar putina libertate sa avem.....
Acestia sunt candidatii de care stiu eu ca si-au depus candidatura... daca mai sunt si altii, va rog sa-mi spuneti pentru a-i adauga la aceasta lista.
Multumesc!

De ce?

Astazi am o zi in care intrebarea "de ce?" ma bantuie :D
De ce sunt toti oameni suparati?.... la asta stiu raspunsul: stress, oboseala, merge tara asa cum merge, nu ai nici un motiv sa fi altfel..... dar totusi, macar un zambet, o vorba buna puteti scoate nu?.... poate va face mai bine sau cel putin puteti face bine altcuiva....
De ce atunci cand tu vorbesti frumos ti se raspunde urat?..... asta chiar ca nu inteleg, oricat de suparat pe viata ai fi, daca omul te intreaba ceva pe un ton calm, cald si cum mai vreti voi.... ei bine, ai putea sa ii raspunzi cu aceeasi moneda..... asta e valabil si in cazul in care cineva te intreaba ceva, rastit..... eh.....
De ce aveti ceva cu "astia mici"?..... mici in sensul ca nu suntem la putere, nu am furat nimic de la tara asta, Romania..... and think about, nu toti furam, nu toti vrem sa ajungem la putere (nu e cazul meu, eu nu vreau sa "ajung mare") pentru a face averi.... unii chiar vreau sa faca din tara ceva bun, ceva din care sa nu-ti mai doresti sa pleci (aici e cazul meu)..... asa deci, de ce va razbunati pe noi?.... sa luam exemplu concret... EU.... nu am nimic cu nimeni si oricat v-ati razbuna pe mine nu o sa ajunga mare lucru la cei "de sus", nu are cum..... asa ca va rog, nu va mai purtati urat cu mine atata timp cat eu ma port frumos....
Daca mai imi vine vreun "de ce" pe parcurs, o sa continui.....