miercuri

Bancuri de miercuri

Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba:
-Ce-ati patit mai?
-wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine?
-Da
-N-ai curaj sa te sui pe ea!
Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit!
-wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap!
Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap.
-wahahahahaha....furnicile se terminau de ras
Elefantul:
-Ma acum ce mai este?
Furnicile:
-Mamaaaa cata sandvisul !!!
999 de furnici plecasera la vinatoare de elefanti in jungla si la un moment dat dau fata in fata cu unul. Capetenia da repede adunarea pe el si toate 999 de furnicile incep care de care sa-l piste de unde puteau! Elefantul iritat se scutura puternic si toate furnicile pica care incotro,numai una ramasese agatata de git. Capetenia si celelalte vazind asta striga in cor: - STRINGE-L DE GIT! STRINGE-L DE GIT!!!
O furnică vede la ştiri un accident între un elefant şi un hipopotam. Imediat, dă telefon la Poliţie să afle locul accidentului.
- De ce vă interesează, întreabă operatoarea, vreuna dintre victime vă este rudă?
- Nu, vreau să mă duc să donez sânge!
O furnica se plimba prin savana. Deodata o balega de elefant cade peste ea. Dupa doua ore reuseste furnica sa iasa:
-Sa fiu a dracului, drept in ochi m-a lovit!
Un elefant si o furnica petrec o noapte impreuna. A doua zi cand se trezeste furnica gaseste elefantul mort. Plina de necaz spune: -Fir-ar sa fie de treaba, pentru o singura noapte de placere trebuie sa platesc o viata intreaga sapandu-i groapa!
I:De ce au elefantii degetele de la picioare crapate?
R:Ca sa le dea si furnicilor o sansa...
O furnica si un elefant la mare. Elelantul facea baie in mare si de-o data furnica striga: − Elefantule, poti iesi putin? − De ce? − Vreau sa vad ceva. − Ce? − Ai sa vezi tu... − Ce ma? Dupa ceva timp de discutii iese elefantul. Furnica spune: − Aaaaa... scuze, am crezut ca mi-ai luat costumul de baie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu