miercuri

Toti o apa si un pamant

Vorba lui Oprescu..... ei, daca stati un pic si analizati, nu toti, nu chiar toti sunt o apa si un pamant.... dar in mare parte asa este....
Pentru curiozitatea mea..... cu cine o sa votati?
Lasati un comentariu.... nu am pus intrebarea la sondaj pentru ca vreau mai detaliat, vreau sa spuneti de ce votati pe cutare si de ce nu votati pe altcineva..... Astept!
Si ca sa aveti de unde alege:
1. TRAIAN BASESCU -- PD-L ( Partidul Democrat-Liberal )
2. MIRCEA GEOANA -- PSD ( Partidul Social Democrat )
3. CRIN ANTONESCU -- PNL ( Partidul National Liberal )
4. CORNELIU VADIM TUDOR -- PRM ( Partidul Romania Mare )
5. GEORGE BECALI -- PNG-CD ( Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat )
6. KELEMEN HUNOR -- UDMR ( Uniunea Democrată Maghiară din România )
7. NATI MEIR -- independent
8. SORIN MIRCEA OPRESCU -- independent
9. noname :D... mai sunt cativa de care nu a auzit nimeni asa ca nu are rost sa ii mai trec, dar astept cu placere parerile voastre si daca optati pentru altii decat cei de mai sus, puteti sa va spuneti alegerea.... e liber, nu se judeca nimic..... macar putina libertate sa avem.....
Acestia sunt candidatii de care stiu eu ca si-au depus candidatura... daca mai sunt si altii, va rog sa-mi spuneti pentru a-i adauga la aceasta lista.
Multumesc!

Un comentariu:

  1. 9. Nici unul. Anula cesta nu voi alege. Nu voi deschide nici măcar televizorul să văd jocurile lor murdare. Nu votez cu nimeni pentru că merg pe principiu de a nu fi pus să aleg răul cel mai puţin rău. De ce să merg la vot să aleg dintre 8 rele pe cea mai puţin rea ? Voi merge atunci când una dintre cele 8 soluţii va fi una plauzibilă şi cu un temei bine pus la punct.

    RăspundețiȘtergere