luni

Ceva bancuri

M-am gandit sa va delectez putin cu cateva bancuri pentru ca eu nu am starea necesara azi sa povestesc si sa va starnesc zambetul.... sper ca asa o sa va descretesc putin fruntile... ca mi-s dragi oamenii veseli... nu asa tristi ca mine acum..... enjoy....
Într-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si începe sa manance, tragînd din cînd în cînd si din palinca…Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre în vorba? La un moment dat, vazînd ca tuica e pe terminate, îsi ia inima în dinti si se apropie de ardelean:
- Ma cheama… Radu!
- Apai, no, daca te cheama, du-te…
Un ardelean si un lepros stau în închisoare. La un moment dat, leprosului îi cade o ureche… o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului îi cade nasul… îl ia si îl arunca pe geam. Dupa alt timp, leprosului îi cade un deget… îl ia si îl arunca pe geam… Ardeleanul revoltat nu mai suporta:
- No, dupa cum bag de sama, dumneata vrei sa evadezi!
Doi ardeleni intra într-un bar. Ion îl întreaba pe Vasile:
- No, ma, ce esti asa de suparat?
- Apai abia astept sa ajung acasa si sa rup chilotii muierii.
- D-apai ce ai, ma, cu chilotii femeii?
- Apai ma, asa ma strîng ca de-abia pot mere cu ei pe strada.
Un ardelean si un oltean sunt implicati intr-un accident. Amandoi aveau viteza foarte mare. Masinile au fost facute praf, bucati din ele proiectate pe cateva sute de metri, iar cei doi ies teferi, fara nicio zgarietura. Se uita unul la altul, dupa care ardeleanu' zice :
-Uite-te la masinile noastre, io cred ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa deschidem o afacere impreuna.
-Daaaa... si io cred ca soarta a fost de vina.
La care ardeleanu' zice:
-Hai ca aveam o sticla de vin in portbagaj, sa o caut si sa sarbatorim.
Gaseste sticla si ii da, prima data olteanului sa bea ca asa e frumos. Bea olteanu aproape o jumate din sticla, si apoi i-o da ardeleanului, la care ardeleanu'zice:
-No... eu nu beu... eu astept Politia !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu